Haz

Okulumuz Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü faaliyetleri kapsamında, Türkiye'nin ve Akdeniz'in su altı yaşamını tanıtmak, deniz canlıları ve nesli koruma altındaki türlerin yakından tanınmalarını sağlamak, deniz kültürünün benimsenmesi ve doğal mirasımıza sahip çıkma bilincinin oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla "Antalya Deniz Biyolojisi Müzesi" ziyaretimizi AMP 11-A sınıfı öğrencilerinin katılımıyla ve okulumuz öğretmenlerinden Aygül ÇOKSAK, Oktay ŞAHİN ve Semih BAŞARAN, Meltem ÖKTE ÇIKAN rehberliğinde gerçekleştirdik. Aynı zamanda Antalya Deniz Biyolojisi Müzesi  küratörü Biyolog Dr. Elif Özgür tarafından profesyonelce yapılan açıklamalar için kendisine okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Haz

Antalya, Muratpaşa Sosyal Hizmetlerden gelen görevli rehber öğretmenlerimiz; okulda öğrencilerimize, ''Kadına Yönelik ve Aile İçi Şiddetle Mücadelede İletişim ve Öfke Kontrolünün Önemi'' konulu semineri vermişlerdir. Kendilerine ve okul rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

May

Yaşanan deprem felaketi nedeni ile okulumuzda yolları kesişen öğrencilerimiz için;  Çevreme Duyarlıyım-Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında,  okulumuz olarak etkinliklere devam ediyoruz.

Okulumuz  Değerler Kulübü Danışman Öğretmeni Nevin EREN tarafından yürütülen ve farklı günlerde düzenlenen etkinliklerden;  *Okul Dışında Açık Havada Öğretmenlerle Öğle Yemeği, *Aktur Park Gezisi,  *Müze Gezisi,  *Antalya Akvaryum ve Kar Dünyası Gezisine öğrencilerimiz katılım sağlamış olup,  birlikte paylaşımlarda bulunmuş,  eğlenmiş,  mutlu anlar yaşamış ve anılar biriktirmişlerdir.

Yüzlerindeki tebessümün ömür boyu sürmesini dileriz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenini öğrencilerimizin coşkulu katılımıyla gerçekleştirdik.

May

Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 2 Mayıs 2023’ te Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu-Yıldız Kenter sahnesinde Bir Yaz Gecesi Rüyası adlı oyunu İngilizce olarak ikinci kez sergilediler. İtalya, İspanya, Macaristan ve Türkiye ortaklı Erasmus+ KA229/Creating An International Network Of School Theater projesi kapsamında sergilenen oyunun hazırlıkları 2020 Kasım ayında başladı. Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri sahne çalışmalarına hiç ara vermeden, heyecanla devam ettiler.

May

Erasmus+ LAB4SCHOOLS projesi kapsamında Otomasyon bölümünden 10 öğrencimiz, Fransa'da bulunan proje ortağı okulda 5 günlük program ile Avusturya, İspanya, İtalya, Fransa'dan katılan mesleki eğitim öğrencileri ile birlikte Ardunio, Solidworks ve PLC uygulamaları gerçekleştirdiler. Ayrıca  bu süre içinde tarihi ve turistik yerleri ziyaret ettiler.