Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde minnet, özlem ve saygıyla anıldı.

Ekm

Okulumuz Değerler Kulübü,  ÇEDES PROJESİ kapsamında Vatanseverlik değerinin kazandırılması  için 11-B sınıfı öğrencilerinin katılımı ve okulumuz öğretmenleri Hatice KORKUT, Meryem BULUT, Sefa YAVUZAY rehberliğinde “Anadolu Şehitler Müzesi’ne gezi düzenlenmiştir. Bu gezimiz kapsamında vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi ve ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygıyla  andık.

Ekm

Eyl

19 Eylül 2023 Salı günü saat 09.30' da Cumhuriyet Meydanında düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü Çelenk sunma törenine okulumuz adına Beden Eğitimi öğretmenlerimizden V. Anıl ÖZTÜRK  ve öğrencilerimiz katılmışlardır. Okulumuz Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleri ile donatılmıştır.

Tem

Okulumuz Müdür yardımcısı Fahri Özarslan’ın babası vefat etmiştir. Denizli Çivril Osmanköyde 16 Temmuz 2023 de defnedilecektir. Allah rahmet eylesin.

Haz

Okulumuz Öğretmenleri için Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen B1 ingilizce kursunu öğretmenlerimiz Başarıyla tamamlamışlardır.

Haz

Okulumuz Değerler Kulübü,  ÇEDES PROJESİ kapsamında depremzede öğrencimize "Aile Ziyareti"  nde bulunmuş, öğrencimiz ve ailesi tarafından güler yüzle karşılanılmış, velimiz memleketi olan Hatay yöresine ait el emeği ikramlarda bulunmuş, misafirperverliğin en güzel örneğinin sergilendiği,  sıcak bir aile ortamında, hoş sohbet içinde,  keyifli anlar yaşanmıştır. Emek ve güler yüzlerinden dolayı öğrencimize ve ailesine teşekkür ediyor,  sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.

Haz

Okulumuz Değerler Kulübü, "5 Haziran Dünya  Çevre Günü"  dolayısı ile ÇEDES PROJESİ kapsamında, Kulüp Danışman Öğretmeni Nevin  EREN tarafından,  Muratpaşa-Güzeloba Mahallesi'nde FİDAN DİKME-HATIRA ORMANI etkinliği düzenlenmiş, etkinliğe depremzede öğrencilerimiz ve 11.sınıf öğrencilerinin katılımı ile  Kulüp Danışman Öğretmeni Nevin EREN, Müdür Yardımcısı Zeynel KOCABIYIK, okulumuz Rehber Öğretmeni Eylem ŞİMŞEK ve öğretmenlerimizden Meryem BULUT eşliğinde etkinlik gerçekleşmiş olup, öğretmenlerimiz ve öğretmenlerimiz iş birliği içinde içinde çalışarak, "Bu Doğaya Benim de Katkım Olsun." sloganı ile çevresine sahip çıkmış, çevreye duyarlılık örneği sergilemişlerdir.