Nis

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Muratpaşa ‘ dan Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yavuz Selim Anadolu Lisesi birlikte Konyaaltı’nda bulunan Çakırlar İlköğretim , Ortaokulu ve İHO bahçesine fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi.

May

"Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarının İzlenmesi" web portalı, Meslekî ve teknik ortaöğretim kurumları mezunlarının işgücü piyasası ve yüksek öğretimdeki durumunu izlemek, eğitimle bireye kazandırılan Meslekî yeterliliklerin iş hayatı ile uyumunu değerlendirmek, sistemin güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek amacıyla hazırlanmıştır.

Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarını İzleme Portalı

26-05-2023

Nis

Ramazan ayı münasebetiyle 02/042024 Salı günü  yardımlaşma ve dayanışma adına okulumuz öğrencilerinden örnek bir etkinlik gerçekleştirildi.Tamamen gönüllülükle çıkılan yolda Çakırlar Ortaokulu ve ilkokulu öğrencilerine abla ve abilerinden bayram harçlığı olarak hediyeleriyle o küçücük yüreklere SEVİNÇ tohumu ekildi.Katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kütüphane Haftası sebebiyle, sevgili öğretmenlerimiz Cemile DAĞLIKAN ve ÖMER ÖVÜÇ önderliğinde, öğrencilerimiz Etkinlik Panosunu  hazırladılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Orman Haftası sebebiyle, KÜLTÜR EDEBİYAT KULÜBÜ, Danışman öğretmenlerimiz Nesrin YILDIRIM ve Z. Özlem ÇELEBİ önderliğinde, öğrencilerimiz Etkinlik Panosunu  hazırladılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Cumhuriyetimizin 100. yılında, ecdadımızın mirası olan büyük zaferimizi “ruhumuzda var” mottosu ile çoşkuyla kutlamanın ardından bu yıl da ruhumuzda hiç eksilmeyen bir inançla kutlamaya ve ecdadımızı anmaya devam ediyoruz.

Mrt

Değerlemizden olan “Dürüstlük” değeri kapsamında , okulumuz  Değerler Kulübü danışman öğretmenlerimiz Hatice KORKUT ve İlkay M.SARIOĞLU önderliğinde öğrencilerimiz tarafından etkinlik panomuz hazırlanmıştır.  Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Değerler Eğitimi kapsamında 3.sünü tertiplediğimiz Mart ayı konuklarımızı telekonferans salonunda ağırladık. Konuksever cami imamı, TDV Gençlik Sorumlusu Yunus Emre Tatlı hocamız her zaman ki gibi yaptıkları sosyal faaliyetlerden bahsetti.

Mrt

Okulumuz Kızılay  ve Kan Bağışı Kulübü olarak, 23/02/2024 saat 11.00'de TÜRK KIZILAY ANTALYA ŞUBESİ tarafından öğrencilerimize, Telekonferans Salonunda AMP9H, AMP10H, ATP9A ve ATP10A sınıflarımıza ''Türk Kızılay'ının  Amacı ve Kan Bağışı'' hakkında konferans verilmiştir. Emeği geçen ; Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü Danışman Öğretmeni Ömer GÖKKUŞ'a ve konferansı veren yetkililere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Yönetici, öğretmen ve diğer personel ile öğrenci ve velilerinin katılımı, katkı ve desteğiyle; İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda farkındalığın artırılması ve yüksek hassasiyetin gösterilmesine yönelik çalışmaların amaçlandığına ilişkin olarak, Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce yayınlanan genelgeye göre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden, İş Güvenliği Uzmanı Metin SAĞLAM tarafından; ''Mesleki ve Teknik Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme Eğitimi'' verilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

ANSİAD tarafından bu yıl 22.si düzenlenecek olan ANSİAD GİRİŞİMCİLİK GÜNLERİ organizasyonumuzda, okulumuzda gerçekleştirilecek “Tecrübe Paylaşımı” etkinliğine konuşmacı olarak ANSİAD İkinci Kuşak Temsilcisi & Startup Call VAPS Kurucu Ortağı & VERİTEL İletişim Sis. San. Tic. A.Ş. Proje Yöneticisi İbrahim ÖZEKİCİ katılmıştır. Sayın İbrahim ÖZEKİCİ beye çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Panoyu hazırlayan Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü Danışman öğretmenlerimiz Şeyda ÖZAÇIK, Aysun Boz ÖĞÜNÇ öğretmenlerimize ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü faaliyetleri kapsamında, Türkiye'nin ve Akdeniz'in su altı yaşamını tanıtmak, deniz canlıları ve nesli koruma altındaki türlerin yakından tanınmalarını sağlamak, deniz kültürünün benimsenmesi ve doğal mirasımıza sahip çıkma bilincinin oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla "Antalya Deniz Biyolojisi Müzesi" ziyaretimizi AMP 12-B sınıfı öğrencilerinin katılımıyla ve okulumuz öğretmenlerinden Aygül ÇOKSAK, Semih BAŞARAN, Meltem ÖKTE ÇIKAN rehberliğinde gerçekleştirdik.

Mrt

Enerji Tasarrufu Haftasında, okulumuz  SOSYAL DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA, ÇOCUK ESİRGEME KULÜBÜ danışman öğretmenlerimiz Bekir Sami YEŞİL ve Ziya YELKEN önderliğinde kulüp öğrencilerimiz tarafından etkinlik panomuz hazırlanmıştır.

Şbt

Okulumuzda Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli personellerce "Gelecek Sizinle Gülecek" projesi kapsamında, okulların daha güvenli hale getirilmesi amacıyla; yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize yönelik seminer düzenlenmiştir.