Etiket Sonuçları: YAYIN VE İLETİŞİM KULÜBÜ

Ock

YAYIN VE İLETİŞİM KULÜBÜNDE öğrencilerimizin İnternet sayesinde okul ile dış dünya arasındaki bağlantıları görebilmelerinin sağlanması, teknolojiyi yaşamlarına amaçları doğrultusunda entegre edebilme bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, internet ortamında doğru araştırma yapmayı öğrenmesi, bu araştırma becerilerini internet sayfası tasarımı hakkında bilgi toplamak amaçlı kullanması, internet sitesi tasarımı için yaratıcı potansiyellerinin ortaya çıkması ve geliştirilmesinin sağlanması, internet sitesi tasarımında kullanılan programların (örn. Frontpage, dreamweaver) öğrenilmesi, bu programla internet tasarımı yapılmaya başlanması ve yapılan sayfaların geliştirilmesi yönünde çalışmalar gerçekleştirilmektedir.