Mesleki ve Teknik Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme Eğitimi

Okulumuz Yönetici, öğretmen ve diğer personel ile öğrenci ve velilerinin katılımı, katkı ve desteğiyle; İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda farkındalığın artırılması ve yüksek hassasiyetin gösterilmesine yönelik çalışmaların amaçlandığına ilişkin olarak, Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce yayınlanan genelgeye göre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden, İş Güvenliği Uzmanı Metin SAĞLAM tarafından; ''Mesleki ve Teknik Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme Eğitimi'' verilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

07-03-202407-03-202407-03-202407-03-202407-03-202407-03-2024

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 20:54 - Görüntülenme: 77