Etiket Sonuçları: Okulumuzda

Mrt

Orman Haftası sebebiyle, KÜLTÜR EDEBİYAT KULÜBÜ, Danışman öğretmenlerimiz Nesrin YILDIRIM ve Z. Özlem ÇELEBİ önderliğinde, öğrencilerimiz Etkinlik Panosunu  hazırladılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda bilişim alanında aktif olan öğrencilerimiz, 15 Aralık 2023 tarihinde Antalya'da düzenlenen Akdeniz Bilişim Zirvesi'ne katıldılar. Etkinlikte, "Bilişimde Farkındalık" konulu bir sunum yapıldı. Sunum, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi ve olumlu geri dönüşler aldı.

Okulumuz, öğrencilerinin bilişim alanındaki farkındalığını arttırmak için bu tür etkinliklere önem vermektedir. Bu etkinlik de bu doğrultuda yapılan başarılı çalışmalardan biri oldu. Öğrencilerimizin bu başarısından dolayı onları kutluyoruz.