Değerlemizden olan “Dürüstlük” değeri kapsamında , okulumuz Değerler Kulübü danışman öğretmenlerimiz Hatice KORKUT ve İlkay M.SARIOĞLU önderliğinde öğrencilerimiz tarafından etkinlik panomuz hazırlanmıştır.

Değerlemizden olan “Dürüstlük” değeri kapsamında , okulumuz  Değerler Kulübü danışman öğretmenlerimiz Hatice KORKUT ve İlkay M.SARIOĞLU önderliğinde öğrencilerimiz tarafından etkinlik panomuz hazırlanmıştır.  Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Dürüstlük, sözleri ve davranışlarında herhangi bir yanıltma, aldatma veya hileli durum olmaksızın, kişilerin doğru ve adil olmalarıdır. Dürüstlük, insanların başkalarıyla olan ilişkilerinde güveni ve saygıyı korumalarına yardımcı olur. Bu nedenle dürüstlük, kişinin karakterinin önemli bir parçasıdır ve toplumda saygın bir yer edinmesini sağlamaktadır.

12-03-2024

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 15:28 - Görüntülenme: 74